Šport
56 ogledov

WFC borci pripravljeni na vojno

1/40
Žurnal24 main
WFC 11 Bash at the Beach se lahko začne, saj so vsi borci uspešno prestali petkovo tehtanje v hotelu Bernardin v Portorožu. Slovenci trdno prepričani v uspeh.

Na tehtanju v hotelu Bernardin pred WFC 11 Bash at the Beach je manjkal le Hrvat Nenad Sančić, ki pa bo v soboto zagotovo prišel v portoroški Avditorij in se pomeril z Borom Bratovžem. Poleg Domžalčana bodo slovenske barve zastopali še Miran Fabjan, Lemmy Krušič, Jasmin Bečirović in Edvin Ramdedović. Na samem tehtanju je bilo pri borcih že občutiti tekmovalno tremo, a kljub temu ni prišlo do iskric med njim. Po večini so se smehljali drug drugemu in si pred sobotnim vstopom v ring zaželeli veliko sreče. Le vprašamo se lahko, ali so mislili resno ali pa so bile to le vljudnostne geste ...

Kot smo zapisali že v uvodu, so vsi borci razen Sančića uspešno prestali tehtanje. Nekaj težav s kilogrami je imel le Nizozemec Andre Fyeet, ki mu je tehtnica pokazala kilogram preveč, vendar njegov nasprotnik Srb Aleksander Radosavljević iz muhe ni delal slona, tako da ni skrbi, da bi borba odpadla.

Edina omembe vredna sprememba je ta, da se Fabjan ne bo pomeril z Bosancem Arifom Mulalićem, ki naj bi se v zadnjem trenutku poškodoval, temveč z njegovim rojakom Mesudom Selimovićem. Sicer pa nam je borec iz Branika zagotovil, da ga poškodovana roka praktično ne ovira več. Tudi vsi ostali Slovenci so bili na tehtanju odlične volje in bodo v soboto s pomočjo glasnih navijačev krenili po zmage.

Celotno tehtanje je budno nadzoroval in si seveda zapisoval vse teže borcev sodnik Grant Anthony Waterman. Za zaključek pa si bomo delno sposodili besede obritoglavega Angleža, s katerimi začne vsako borbo ("Get ready for the war“, kar v prevodu pomeni: "Pripravite se na vojno"), in zapisali, da so vsi borci nedvomno pripravljeni na vojno na WFC 11 Bash at the Beach.

Fight Card WFC 11 Bash at the Beach:

1. borba, MMA 3 × 5 minut:
Gregor Herb (Nemčija) - Dragan Tešanović (Srbija)

2. borba, MMA 3 × 5 minut:
Antun Račić (Hrvaška) - Lemmy Krušić (Slovenija)

3. borba, MMA 3 × 5 minut:
Tamerlan Burujev (Čečenija) - Edvin Ramdedović (Slovenija)

4. borba, MMA 3 × 5 minut:
Nenad Sančić (Hrvaška) - Bor Bratovž (Slovenija)

5. borba, K-1 3 x 3 minute:
Mesud Selimović (Bosna in Hercegovina) - Miran Fabjan (Slovenija)

6. borba, MMA 3 × 5 minut:
Andre Fyeet (Nizozemska) - Aleksandar Radosavljević (Srbija)

7. borba, K-1 3 x 3 minute:
Igor Jurković (Hrvaška) - Muamer Tufekčić (Bosna in Hercegovina)

8. borba, MMA 3 × 5 minut:
Ben Smith (Anglija) - Nandor Guelmino (Avstrija)

9. borba, K-1 3 x 3 minute:
Grigor Aschugbabjan (Armenija) - Jasmin Bečirović (Slovenija)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.