Šport
20 ogledov

Woods poslal žogico iz Evrope v Azijo

Tiger Woods Bospor golf Carigrad Reuters
Američan Tiger Woods je postal prvi človek, ki je poslal žogico z ene celine na drugo. Najpripravnejše mesto za to je bil bosporski most v Istanbulu.

V Istanbulu je Tiger Woods pompozno napovedal svoj nastop na turnirju Turkish Airlines World Golf Final, ki bo sicer v Antalyi. Policija je na bosporskem mostu zanj (in za promocijo turnirja) ustavila promet na pasu, ki vodi iz Azije v Evropo. To se je zgodilo v torek popoldne med prometno konico, da bi Woodsovi udarci dosegli kar največjo možno medijsko izpostavljenost. 

Američan je namreč nato poslal nekaj žogic iz Evrope v Azijo, kot lahko vidite na zgornjem posnetku, njegovi udarci so dosegli dolžino več kot 500 metrov. S tem je postal prvi človek, ki je žogico poslal z ene celine na drugo. Pri tem je moral paziti na veter, avtomobile in pešce. Ne poročajo o tem, ali je najboljši golfist zadnjih let s svojim udejstvovanjem naredil kaj škode na azijski strani največjega turškega mesta.

Tiger Woods Bospor golf Carigrad | Avtor: Reuters Reuters

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.