Šport
135 ogledov

Z zlomljeno lobanjo razmišlja o povratku

Evangelista Santos zlomljena lobanja Reševalni pas/Twitter
Pred dobrima dvema tednoma je utrpel hude poškodbe glave, sedaj že načrtuje vrnitev v ring.

Sredi julija sta se v Londonu v okviru tekmovanja Bellator 158 pomerila MMA veteran Evangelista Santos (z vzdevkom Cyborg) in Britanec Michael "Venom" Page

Domačin je Brazilca premagal s silovitim udarcem s kolenom v glavo, po katerem je 38-letnik nemočno obležal. Santos je imel na čelu dobro vidno udrtino in mnogi so se bali za njegovo življenje.

Fotografija njegovega obraza takoj po dvoboju je bila zares grozljiva, pretekli teden pa je bil Santos v Houstonu operiran in kirurgi so "Kiborga" nekako spravili v vsaj približno enako obličje kot pred Pagovim udarcem.

Nazaj v treh mesecih?

Po uspešni operaciji je Santos povedal: "Hvala Bogu je šla operacija dobro. Trajala je sedem ur. Bog je vodil zdravnike in vse se je končalo srečno."

Santos je fotografije po operaciji delil s svetom in pomiril svoje navijače. Po besedah njegove bivše žene se želi v ring vrniti v roku treh mesecev, a bo ta scenarij težko uresničljiv.

Evangelista Santos zlomljena lobanja | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.