Šport
25 ogledov

Za najstnika 20 milijonov evrov

Calum Chambers EPA
Iz Southamptona v Arsenal se bo za 20 milijonov evrov preselil 19-letni Calum Chambers.

Topničarji naj bi dobili bitko z Liverpoolom, ki si je prav tako v svoje vrste želel pripeljati 19-letnika Caluma Chambersa. Ta lahko zaigra na položajih desnega bočnega branilca, osrednjega branilca in vezista, že precej časa pa sodi med največje talente angleškega nogometa. Arsenal bo Southamptonu skupno zanj odštel kar 20 milijonov evrov, sprva jih bo plačal 13.

Chambers naj bi že opravil zdravniški pregled pri najtrofejnejšem londonskem klubu. Topničarji so sicer že kar nekajkrat kupili mlade nogometaše iz vrst Southamptona, trenutno sta takšna igralca v njihovih vrstah angleška reprezentanta Theo Walcott in Alex Oxlade-Chamberlain. Chambers je sicer v minuli sezoni zbral 25 nastopov v dresu svetnikov.

Novi trener Southamptona Ronald Koeman je tako pred novo sezono ostal še brez enega pomembnega nogometaša. Adam Lallana in Rickie Lambert sta že prestopila v Liverpool, to pa naj bi zelo kamalu storil tudi hrvaški branilec Dejan Lovren. Luke Shaw se je preselil v Manchester United, za francoskega reprezentančnega vezista Morgana Schneiderlina pa se zanimata Arsenal in Tottenham. Slednji želi kupiti tudi Jaya Rodrigueza.

.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.