Šport
2187 ogledov

Zagledal se je v lepotico in izgubil

nick kyrgios Print Screen
Kontroverzni avstralski tenisač ne more iz svoje kože.

Avstralec Nick Kyrgios je imel nenavaden izgovor za tesen poraz proti Rogerju Federerju na drugi dan ekshibicijskega teniškega turnirja Laver Cup. Kyrgiosu je po dobljenem prvem nizu pozornost od tenisa odvrnila simpatična obiskovalka obračuna, ki ga je tako prevzela, da bi se bil z njo pripravljen celo poročiti.

"Izgubil sem koncentracijo," je klopi pod vodstvom slovitega ameriškega tenisača Johna McEnroeja zaupal Kyrgios. "Med občinstvom sem videl res lepo dekle. Vam povem čisto iskreno - poročil bi se z njo. Poročil bi se z njo v  tem trenutku," je dodal tenisač, znan po številnih kontroverznih dejanjih, zaradi katerih se ga drži vzdevek "poredni fant".

nick kyrgios Norec Šport Kyrgios na igrišče vrgel stol, sledila diskvalifikacija

Dvoboj s Federerjem je trajal uro in 51 minut, Kyrgios pa je moral kljub dobljenemu uvodnemu nizu na koncu s 7:6(5), 5:7, 7:10 piznati premoč domačinu, ki je imel ogromno podporo s tribun dvorane v Ženevi.

Letošnja izvedba Laverjevega pokala je bila že tretja po vrsti. Tokrat sta se v teniški različici Ryderjevega pokala (golf) spet merili reprezentanci Evrope in Sveta.

Še tretjič so zmagali Evropejci, čeprav so po drugem dnevu ostali brez enega najboljših igralcev na svetu Rafael Nadala. Španec je na turnirju odigral dva obračuna, nato pa iz preventivnih razlogov odpovedal udeležbo zaradi vnetja v zapestju.

nick kyrgios Video Šport Kyrgios prečrtal Đokovićevo ime na majici navijača

Ekipo sveta so tvorili trije Američani, dva Kanadčana in Avstralec. Evropejci so tudi tokrat veljali za izrazite favorite, saj je bilo v njihovem moštvu kar šest igralcev iz najboljše deseterice na lestvici ATP. Najvišje rangirani predstavnik nasprotne ekipe je bil šele 20. igralec sveta John Isner.

Kljub temu so se predstavniki Sveta zelo dobro upirali, predvsem z zmagami v konkurenci dvojic, na koncu pa je v odločilnem dvoboju lovoriko stari celini priigral Alexander Zverev, ki je premagal Milosa Raonica.

laverjev pokal | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.