Šport
26 ogledov

Zamenjavo za Dahlema že našli

Fabian Dahlem Saša Despot
Člansko ekipo Telemach Olimpije bo po odhodu Fabiana Dahlema vodil Bojan Zajc. Naloge športnega direktorja pa bo prevzel Jože Kovač.

Vodstvo HDD Telemach Olimpija se je po nepričakovani odločitvi Fabiana Dahlema, da zapusti mesto trenerja in športnega direktorja kluba, odločilo da vodenje ekipe zaupa dolgoletnemu igralcu Olimpije, Bojanu Zajcu. Naloge športnega direktorja bo prevzel Jože Kovač, ki bo tudi v nadaljevanju sezone še vedno opravljal tudi vlogo vodje ekipe.

"Cilji, katerim bo klub sledil, ostajajo popolnoma nespremenjeni in ekipa že jutri starta na zmago proti Gradcu in se bo potegovala za čim boljšo uvrstitev v ligi EBEL ter v nadaljevanju za osvojitev naslova državnih prvakov," so v sporočilu za javnost še zapisali pri ljubljanskem klubu.

Glede na poškodbo, po kateri je rehabilitacija potekala bistveno dlje od pričakovanj, pa se je klub odločil prekiniti sodelovanje s Fabianom Scholzem. "Fabianu Dahlemu in Fabianu Scholzu v nadaljevanju njune kariere želimo veliko uspeha," so še zapisali pri Olimpiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.