Šport
26 ogledov

Zaradi besede ostala brez službe?

novinarka nhl Youtube
Novinarka televizijske hiše CSN Chicago, Susannah Collins, si je po zmagi Chicago Blackhawks proti Minnesoti Wild privoščila zabavno napako. Namesto besede ''success'' je izgovorila ''sex'' in ostala brez službe.

Televizijska novinarka Susannah Collins je živ dokaz, da lahko človek brez službe ostane zaradi ene same besede. Američanka je po drugi zmagi Chicago Blakchawks – Minnesota Wild je zaostanek že znižala na 1:2 – med vklopom v živo naredila napako, ko je namesto ''tremendous amount of success'' izrekla ''tremendous amount of sex''. Nekaj dni zatem je ostala brez službe.

Pri televizijski hiši zanikajo, da je do prekinitve delovnega razmerja prišlo zaradi napake novinarke. ''Zaradi okoliščin, ki nimajo povezave z njenimi besedami po torkovi tekmi, smo prekinili sodelovanje s Susannah Collins,'' je sporočil podpredsednik CSN Chicago Phil Bedella.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.