Šport
17 ogledov

"Zaslužil sem si rdeč karton"

Wayne Rooney EPA
Wayne Rooney je na tekmi proti West Hamu na grob način podrl Stewarta Downinga. Zaradi prekrška je dobil neposredni rdeči karton. Opravičil se je za dejanje in dejal, da si je rdeči karton zaslužil.

Wayne Rooney se na odločitev ne bo pritožil in bo tako izpustil naslednje tri tekme rdečih vragov. "Mislim, da je bila odločitev prava. Ko sem videl igralca West Hama, kako drvi v protinapad, sem ga skušal ustaviti, a sem napačno ocenil situacijo," je za uradno stran kluba iz Manchestra povedal Rooney.

"Poskušal sem ga spotakniti, ampak je stekel stran od mene, brcnil žogo vstran, zato je moja noga končala višje. In zato je jasno, da je sodnik pokazal rdeči karton," je še dejal 28-letni angleški napadalec.

Rooney se je po tekmi, ki jo je Manchester United na Old Traffordu kljub njegovi izključitvi dobil z 2:1, opravičil soigralcem. Zaradi prekrška bo izpustil naslednje tri tekme v prvenstvu. Moštvu tako ne bo pomagal na tekmah proti Evertonu, West Bromu in trenutno vodilnemu moštvu elitne angleške lige Chelseaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.