Šport
34 ogledov

Žemlja in Bedene danes za polfinale

aljaž bedene EPA
Grega Žemlja in Aljaž Bedene sta vsak po eno zmago oddaljena od slovensko obarvanage polfinala na challengerju v Portorožu.

Na turnirju challenger Tilia Slovenia Open v Portorožu so danes na sporedu četrtfinalni obračuni. Nastopila bosta oba najboljša slovenska igralca Grega Žemlja ter Aljaž Bedene in če bosta uspešna, ju v soboto čaka veliki slovenski obračun za finale.

Ob 18.30 bo na osrednje igrišče ŠRC Marina stopil tretji nosilec Bedene, ki ima za nasprotnika 62 mest nižjeuvrščenega igralca, Italijana Flavia Cipolla. Za njim pa se bo prestavil še prvorangirani igralec 30.000 evrov vrednega turnirja Žemlja - 55. mesto - ter se pomeril s Čehom Michaelom Konecnyjem, ki je na lestvici ATP na 374. mestu.

Na drugi strani žreba ima drugi nosilec Rus Jevgenij Donskoj odprto pot do finala. V dveh dvobojih je odigral le niz in pol, saj sta mu tekmeca predala dvoboja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.