Šport
20 ogledov

Ziigmundov video hit YouTuba

Scena iz videospota. (Foto: YouTube)
1/2
Žurnal24 main
Svet pokra je še posebej za mlade in uspešne igralce lahko poln blišča in zabave, temu pa je podoben tudi svet rapa, zato poteza Finca Ilarija "Ziigmunda" Sahamiesa ne preseneča.

"Zigi" je namreč to poletje združil moči s finskimi raperji in z njimi posnel videospot za pesem Pojat on Poikii. Finec pa svoje podobe ni le posodil za namen snemanja videospota, temveč je njegov PowerPoker kar produciral celotni projekt, za nameček pa je Ziigmund, za namen snemanja videospota iz svoje garaže pripeljal tudi dva od svojih jeklenih konjičkov - Mercedes CL ter Ferrari F430.

V videospotu tako ne manjka denarja, pijače, vročih jeklenih konjičkov ter še bolj vročih deklet, kar je očitno všeč obiskovalcem portala YouTube, saj si je ta posnetek, navkljub dejstvu, da je pesem "odpeta" v finščini, ogledalo že več kot milijon obiskovalcev. Če "Zigi" res sodi v tak video pa se lahko odločite kar sami, potem ko si ogledate video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.