Šport > Zimski športi
16 ogledov

Flisar obstal v osmini finala

Filip Flisar Profimedias
Filip Flisar tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v smučarskem krosu v Watlesu na Južnem Tirolskem ni posegel v ospredje.

Potem ko je Filip Flisar zmagal v kvalifikacijski vožnji na izpadanje, se je tokrat njegova pot končala v osmini finala, v kateri je v svoji skupini zaostal za Francozom Jonasom Devouassouxom in Nemcem Timom Hronekom. Na koncu je zasedel 17. mesto.

Tudi tokrat je zmaga odšla v Švico, najboljši je bil Alex Fiva, drugo mesto je zasedel Kanadčan Brady Leman, tretje sobotni zmagovalec, še en Švicar Armin Niderer, četrti pa vodilni v svetovnem pokalu Francoz Jean Frederic Chapuis. Slednji ima 469 točk, Leman 407, Fiva 384, Flisar pa je zadržal četrto mesto; po osmih tekmah je zbral 296 točk.

Pri ženskah je zmagala vodilna v svetovnem pokalu Kanadčanka Marielle Thompson pred Švicarko Fanny Smith, Francozinjo Marielle Berger Sabbatel in sobotno zmagovalko Švedinjo Sandro Naeslund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.