Šport > Zimski športi
11551 ogledov

Goggia pozirala za naslovnico, navijačem pa je v oči padlo to

Goggia Profimedia
Zvezdnica belih strmin se je znala pošaliti na svoj račun.

Italijanska smučarska zvezdnica Sofia Goggia v teh dneh krasi naslovnico znane italijanske revije Sette, znane tudi kot Corriere della Sera Sette.

Na naslovni fotografiji se 31-letna specialistka za hitre discipline v postelji crklja s psom, njeni navijači in drugi uporabniki družbenih omrežij pa so hitro opazili, da na fotografiji ni vse tako, kot bi moralo biti.

Izkazalo se je namreč, da ima Goggia dve levi nogi!

 | Avtor: Instagram Instagram

"Na naslovnici s Sofio Goggia se mi je pripetila nevšečnost. Moj urejevalec fotografij je brez moje vednosti zamenjal nogo, ker ni bila v najboljšem položaju, pri tem pa je naredil napako. Žal nisem imel časa pregledati vseh posnetkov. Naj poudarim, da uredništvo od mene ni zahtevalo nobene post-produkcije. Opravičujem se bralcem, uredništvu in Sofii Goggia, katere stopala so čudovita tudi brez retuširanja," se je opravičeval avtor Massimo Sestini, kar pa uporabnikov spleta ni odvrnilo od šaljivih zapisov.

"Vedel sem, da je Goggia utrpela resno poškodbo, nisem pa pričakoval, da ima zdaj dve levi nogi," se je norčeval nek sledilec.

Oglasila se je tudi osrednja akterka, ki je vse skupaj obrnila na šalo: "Sem že mislila, da je šlo nekaj narobe pri moji operaciji," je v oddaji Viva Rai2 komentirala Italijanka, ki je po februarski poškodbi noge predčasno končala sezono in ostala brez možnosti za napad na četrti zaporedni (peti skupno) mali globus v smukaški razvrstitvi. "Očitno so ortopedi slabo opravili svoje delo, čeprav so mi zatrjevali drugače," je v smehu dodala Goggia.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • sandi76 09:26 14.april 2024.

    Zblojena družba , ki v postelje vozi razne živali !!

  • munja 17:14 13.april 2024.

    A to je zdaj nova moda, s psom v postelji??!! Dobro, da ni namesto psa slon ali nosorog. Dno kretenizma.