Šport > Zimski športi
214 ogledov

Massi želel denar za poslovilno oddajo?

Tina Maze Anže Petkovšek
Eden od slovenskih časopisov je postregel z novico, da so želeli predstavniki ekipe Team to aMaze honorar za nastop na poslovilni televizijski oddaji.

V dneh pred Zlato lisico se je veliko pisalo in govorilo o sporu med ekipo Team to aMaze in Smučarsko zvezo Slovenije.

Zgodba se je končala s kompromisom in Tina Maze je v Mariboru še zadnjič nastopila v svetovnem pokalu, v večernem sobotnem televizijskem terminu pa je bila na nacionalni televiziji na sporedu še posebna oddaja z naslovom Hvala, Tina!, ki jo je TV Slovenija prenašala s Trga Leona Štuklja v štajerski prestolnici.

Aktivnosti za oddajo, ki jo je TV SLO pripravila skupaj z vodstvom Zlate lisice in produkcijsko skupino SG Media, so se začele že novembra. Trener Mazejeve Andrea Massi naj bi za nastop svoje varovanke v oddaji zahteval 25.000 evrov, poroča Dnevnik.

Do takšnega dogovora ni prišlo, kar je za Dnevnik potrdila direktorica TV SLO Ljerka Bizilj: "Smo javni zavod in takšni pogovori in dogovori sploh niso mogoči." A Dnevnik dodaja, da Biziljeva ni zanikala informacij, da je Massi s takšnim predlogom prišel do vodstva nacionalke.

Cerar ni bil povabljen v Rožmarin

Mazejeva se je v uro in 40 minut dolgi oddaji (gledalo jo je 29 odstotkov ljudi, ki so takrat imeli prižgan sprejemnik) pojavila za 35 minut, nato pa odšla na zasebno zabavo v restavracijo in vinoteko Rožmarin. 

Pri Dnevniku dodajajo še, da častni gost in pokrovitelj letošnje Zlate lisice, predsednik vlade Miro Cerar (za razliko od ministrice Maje Makovec Brenčič), ni bil povabljen na zasebno zabavo, menda zato, da se ne bi srečal s političnim nasprotnikom Janezom Janšo. Njegova žena Urška je bila namreč povabljena na prireditev v Rožmarinu, ki jo je vodil dolgoletni novinar TV SLO Igor E. Bergant.

Komentarjev 36
  • YACKO 11:09 15.januar 2017.

    Tolk budala pa mislm da vseeno ni...al pa...za denar očitno vse

  • YACKO 11:04 15.januar 2017.

    Ja tele...očitno sta Urška in Janez plačala da sta bila na zabavi. Očitno...

  • YACKO 11:03 15.januar 2017.

    Dej ne nabijaj.....A zdej bi jima moral pa za njuno samopromocijo še plačat....Ti si mal pomešal hruške in jabolka....