Šport > Zimski športi
42 ogledov

Morgenstern se še ne spomni vsega

Morgenstern Kulm trening poleti smučarski skoki svetovni pokal EPA
Avstrijskega smučarskega skakalca Thomasa Morgensterna so danes, šest dni po hudem padcu na treningu poletov v Bad Mitterndorfu, odpustili iz bolnišnice v Salzburgu.

Po zadnjih navedbah glavnega zdravnika Josefa Obrista se je Morgenstern pred odhodom spomnil padca, danes pa so ga premestili v zasebno kliniko v Celovcu.

"Gre mu presenetljivo dobro, vendar ga čaka še nekaj opazovanja. Zaenkrat se ne spomni vsega, toda to je povsem normalno," je dejal Obrist. 27-letnega trikratnega olimpijskega prvaka bodo zdaj obravnavali v zasebni kliniki Mariahilf, kjer ga čaka od deset- do štirinajstdnevno okrevanje.

Kljub hudi poškodbi Morgensterna je glavni trener avstrijske reprezentance Alexander Pointner dejal, da bo v ekipi za februarske olimpijske igre v Sočiju pustil eno mesto tudi zanj. Reprezentance morajo sicer seznam tekmovalcev za ZOI 2014 poslati do 27. januarja. Igre bodo trajale od 7. do 23. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.