Šport > Zimski športi
1131 ogledov

Nesrečni Švicar prvič iz postelje

marc gisin Print Screen
Švicarski alpski smučar zapustil intenzivni oddelek.

Švicarski smučar Marc Gisin je šest dni po hudem padcu na smuku za svetovni pokal v Val Gardeni, ob katerem si je zlomil nekaj reber in poškodoval pljuča, zapustil oddelek intenzivne nege na kliniki v Luzernu. Kot je sporočila švicarska smučarska zveza, ga čaka daljše obdobje rehabilitacije.

"Gisin zdaj potrebuje veliko počitka, da bo povsem okreval po padcu," so zapisali Švicarji in dodali, da je 30-letni smukač danes prvič vstal s postelje.

Gisin je na kameljih grbinah proge Saslong pri hitrosti več kot sto kilometrov na uro prekrižal smučke, nato ga je vrglo v zrak, ob pristanku je padel na bok in z desno stranjo glave udaril v trdo snežno površino. Izgubil je zavest in skoraj dvajset minut negiben ležal na snegu. Še isti dan so ga pripeljali v Luzern, kjer je bil nazadnje operiran v sredo.

Gisin je imel že pred tem veliko težav s poškodbami. Leta 2015 je imel po padcu v Kitzbühlu poškodbe možganov, leta 2012 pa si je v Crans Montani strgal križne vezi.

Komentarjev 1
  • Maya_Hunte 18:37 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran naa spletuu ........... ..... >>>>>>>>> www.Internet43.Com