Šport > Zimski športi
4595 ogledov

Nova smola za Lindsey Vonn

lindsey vonn
Lindsey Vonn je potrdila, da je v Lake Louisu ne bo na štartu.

Ameriška smučarska zvezdnica Lindey Vonn si je v torek na treningu superveleslaloma v Copper Mountainu vnovič poškodovala koleno, zato bo izpustila uvodni tekmi sezone v hitrih disciplinah v Lake Louisu. Novico je na družbenem omrežju Twitter potrdila kar 34-letna športnica sama.

Kanadski Lake Louise velja za "domačo" progo Vonnove, saj je tam dosegla 18 od svojih 82 zmag v svetovnem pokalu. Zaradi nenastopanja na tej tekmi se ji zdaj umika absolutni rekord slovitega Šveda Ingemarja Stenmarka, ki je v svetovnem pokalu osvojil kar 86 zmag in prav ta mejnik naj bi bil edini pravi motiv Vonnove, da je kariero podaljšala še za eno sezono. Potrebne štiri zmage bo morala tako loviti na drugih prizoriščih.

"Včeraj sem padla na treningu superveleslaloma in si poškodovala koleno. Dobra novica je, da mi ni treba na operacijo. Slaba novica je, da ne bom mogla tekmovati v Lake Louisu. LL je bila vedno moja najljubša postaja v svetovnem pokalu in hudo mi je, da me letos tam ne bo. Sem na tleh, nisem pa še končala," je zapisala ameriška zvezdnica.

Tekme v Lake Louisu bodo na sporedu med 30. novembrom in 2. decembrom.

Komentarjev 1
  • perhan63 09:12 21.november 2018.

    nej že neha pa nej raj zaplava v porno vode

Sorodne novice