Šport > Zimski športi
111 ogledov

Poškodba Tepeševe hujše narave

anja tepeš
1/3
Reuters
Slovensko reprezentantko v smučarskih skokih Anjo Tepeš, ki se je na zadnji tekmi sezone svetovnega pokala na Holmenkollnu poškodovala, bržčas čaka dolgotrajno okrevanje, je potrdil strokovni vodja za skoke in nordijsko kombinacijo pri Smučarski zvezi Slovenije Tomaž Verdnik. Tepeševa si je pri padcu ob doskoku huje poškodovala koleno.

"Poškodba je zelo resne narave, a za zdaj še ni natančno znano, za kaj gre. Rentgen sicer ni pokazal zloma kosti, a obstaja sum, da so potrgane vse vezi in poškodovana oba meniskusa. Vendar je za zdaj še preuranjeno ocenjevati resnost poškodbe, saj Anjo, ki bo danes z ekipo pripotovala v domovino, že jutri v jeseniški bolnišnici čaka podrobnejši pregled pri ortopedu Tomažu Silvestru," je pojasnil Verdnik.

Triplat že januarja podal odstopno izjavo

Ob tem je dodal, da bo o odstopu glavnega trenerja ženske vrste Matjaža Triplata, ki mu je odstopno izjavo podal sredi sezone, že januarja, odločal odbor za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo pod vodstvom Ljuba Jasniča, ki bo zasedal takoj po 10. aprilu. "A glede na to, da je Triplat odstopno izjavo podal že januarja, mi na Smučarski zvezi Slovenije že dlje časa delamo na tem, saj bo zelo pomembno, kdo bo dekleta vodil v olimpijski sezoni," je še dodal Verdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.