Šport > Zimski športi
17517 ogledov

Prvič pri 12 letih, spolnost ji pomaga pred tekmami

gabriela koukalova Epa
Češka biatlonka v biografiji brez zavor tudi o svojem zasebnem življenju.

Gabriela Koukalova je na olimpijskih igrah v Sočiju osvojila dve srebrni kolajni, je tudi dvakratna svetovna prvakinja v biatlonu. Osemindvajsetletna Čehinja, njena mama je Gabriela Svobodova, ki je na olimpijskih igrah v Sarajevu osvojila srebro v smučarskem teku, je v zadnjih dneh vzbudila precej pozornosti, razlog zanjo so nekateri odlomki v njeni biografiji. V njej je spregovorila tudi o svojem zasebnem življenju.

V preteklosti se je borila z anoreksijo in med drugim jedla tampone namočene v vodi. Šokirala je tudi s priznanjem, da je zgodaj spoznala spolnost. "Prva ljubezen je bil biatlonec v srednji šoli, a nedolžnost sem izgubila že veliko prej, ko sem bila stara 12 let. Bil je prijatelj moje sestre, bil je zelo nežen. Uživala sem, kasneje pa nisem mogla nehati misliti na seks," je v biografiji zapisala Čehinja.

Koukalova je dodala, da ji spolnost pomaga tudi pred tekmami. "Seks pomaga ženskam, po njem se dobro počutim, zame je kot meditacija. Res je, da nimam čas za triurni seks, ampak vsekakor mi pomaga," je še zapisala češka biatlonka.

Komentarjev 10
  • Antonio 19:55 20.april 2018.

    in ta Kukalova sigurno ni dobila srebro v Sarajevu na OI... A vi na Žurnalu sploh kdaj preberete članek za sabo...kaj sploh napišete...takih novinarjev imamo državljani p.u.n.qrac...res...kadarkoli lahko boljši članek sestavim...in tudi slovnično in vsebinsko pravilno... pokličite me, če rabite ...prikaži več žurnalne novice...sploh ne vem kaj še delam na tem portalu....

  • Antonio 19:48 20.april 2018.

    Sarajevo je bilo 1984.... kdo piše članke...če je stara 28 let...ni mogla bit tam....kaj šele seksat...mater ste površni....samo da se klika...fak ej...

  • Tadej 15:51 20.april 2018.

    Prava ku**ica

Sorodne novice