Šport > Zimski športi
17 ogledov

Registriranih že več kot 12.000 tekmovalcev

Žurnal24 main
V tednu dni, odkar si lahko na svoj računalnik naložite spletno igro, se je za Ski Challenge 09 registriralo že 12.206 tekmovalcev. Povprečno se torej vsak dan registira več kot 1600 tekmovalcev.

Med registriranimi tekmovalci še vedno prevladujejo moški, čeprav ženske vztrajno zmanjšujejo razliko. Od prejšnjega petka so v primerjavi z moškimi pridobile dobre tri odstotke. Čeprav je med registriranimi tekmovalci največ, kar 12.064 Slovencev, v slovenski verziji Ski Challengea 09 sodujejo tudi tekmovalci iz drugih držav, kot so Avstrija, Španija, Združene države Amerike, Norveška, Kanada in Francija, pa tudi iz bolj eksotičnih, kot so Hong Kong, Jamajka, Kenija, Nepal in druge.

Še slabe tri dni nas loči od prvega smuka v Val Gardeni, kjer se bodo vsi tekmovalci prvič pomerili tudi zares. Na slovenski kvalifikacijski lestvici trenutno najbolje kaže tekmovalcu z imenom SOGI BlizZ, ki je s časom 2:05,735 uvrščen na 40. mesto svetovne lestvice, kjer tako kot lani, prevladujejo avstrijski tekmovalci. Takoj za petami mu je sloscfanItma, ki je s časom 2:05,871, poleg prvouvrščenega, še edini slovenski tekmovalec, ki mu je zaenkrat progo v Val Gardeni uspelo odpeljati pod 2:06,00. Do petega mesta jima sledijo še HotSauce, 60Piske in asdyx.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.