Šport > Zimski športi
18140 ogledov

Razblinjene sanje Lindsey Vonn

1/9
Realtor.com
Lindsey Vonn in nekdanji zaročenec, NHL-ovec P.K. Subban, prodajata razkošni dvorec na Beverly Hillsu.

Nekdanja alpska smučarka Lindsey Vonn in bivši zaročenec P.K. Subban, član hokejskega moštva New Jersey Devils, prodajata ljubezensko gnezdo, kjer sta nameravala začeti skupno življenje.

Cena luksuznega objekta v prestižni skupnosti na Beverly Hillsu znaša 7,175,000 ameriških dolarjev.

Subban in Vonnova sta se spoznala leta 2017, kmalu zatem sta postala par.  Avgusta 2019 jo je ameriški hokejist zaprosil za roko, Vonnova pa mu je uslugo vrnila čez nekaj mesecev, da bi s tem zadostila enakopravnosti med spoloma.

Konec lanskega leta sta na družbenih omrežjih javnosti oznanila, da se njune poti razhajajo.

Lindsey vonn, P.K. Subban Magazin Lindsey Vonn ga je zaprosila za roko, sedaj pa je spet samska

vonn suban | Avtor: Epa Epa

woods vonn Bivša partnerja Šport Vonnova reagirala na Woodsovo nesrečo

Razkošna hiša na Beverly Hillsu je bila zgrajena leta 1958 in stoji na 2200 kvadratnih metrov velikem posestvu. Osrednji objekt z več kot 500 kvadratnimi metri bivalne površine se ponaša s štirimi spalnicami, šestimi kopalnicami in glavno spalnico s pripadajočimi toaletnimi prostori, prostorne vgradne omare zanjo in zanj, naprednimi strojnimi inštalacijami, vrhunsko Hi-Fi opremo, razsvetljavo in varnostim sistemom. Kuhinjo odlikujeta dva ogromna otoka z veliko delovne površine.

Prostori imajo visoke strope s strešnimi okni in zastekljenimi stenami, kar zagotavlja obilico naravne svetlobe. Na posestvu je tudi hišica za goste, bodoči lastniki pa bodo lahko uživali tudi v bazenu, toplicah, kaminu, žaru in zunanji kuhinji.

 | Avtor: Realtor.com Realtor.com


 

Komentarjev 1
  • kapibara 07:54 26.februar 2021.

    A je Vonova še zmeraj farben-blint..??