Šport > Zimski športi
19 ogledov

Še 15 ur do Ski Challengea 09

Žurnal24 main
Jutri od 10. ure naprej si boste na lahko na svoj računalnik brezplačno naložili novo, drugo slovensko sezono virtualnega svetovnega prvenstva v smuku. Prihaja Ski Challenge 2009!

Še dobrih 15 ur nas loči od trenutka, ko bo na naši spletni strani na voljo nova sezona Ski Challengea. Jutri od 10. ure si jo boste lahko brezplačno naložili na svoj računalnik. Po lanskoletnih neverjetnih odzivih na virtualno svetovno prvenstvo v smuku, smo letos poskrbeli še za nekaj dodatnih presenečenj in polno vrečo nagrad, ki pa tokrat ne bodo pripadle le najboljšim trem.

Vse o nastavitvah za igro, pravilih in odgovore na največkrat zastavljena vprašanja najdete v glavnem meniju na spletni strani www.zurnal24.si/sc09, kjer najdete tudi poseben forum Ski Challenge 09, na katerem boste lahko debatirali o virtualnem svetovnem prvenstvu v smuku.

Prva tekma, za katero boste lahko trenirali je smuk v Val Gardeni (Gröden), ki bo na sporedu od 19. do 21. decembra. Zmagovalec in drugouvrščeni bosta prejela smučarski oddih, tretjeuvrščeni pa mobilni telefon znamke Motorola, nagrajeni pa bodo tudi vsi ostali tekmovalci, ki se bodo uvrstili do 30. mesta.

Če boste imeli pri nalaganju igre kakršnekoli težave ali, če imate vprašanja v povezavi z igro samo, pošljite elektronsko sporočilo na sc09@zurnal24.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.