Šport > Zimski športi
15506 ogledov

Slovenski orel presenetljivo končal športno pot

smučarski skoki klingenthal jaka hvala EPA
Nekdanji zmagovalec tekme Svetovnega pokala je pri 27 letih končal kariero.

Smučarski skakalec Jaka Hvala je preko družbenih omrežij sporočil, da končuje svojo športno pot kot smučarski skakalec. Sedemindvajsetletnik iz Ponikev je zbral eno posamično zmago v svetovnem pokalu.

"Napočil je čas, ko sem se dokončno odločil zaključiti svojo športno kariero kot smučarski skakalec. Rad bi se zahvalil vsem, ki ste bili na tej poti z mano v dobrem in slabem. Hvala predvsem družini, trenerjem in vsem strokovnim delavcem, sponzorjem, sotekmovalcem in prijateljem!" je na Facebook zapisal Hvala.

Najboljši je bil je 13. februarja 2013 v nemškem Klingentalu. Kot del slovenske ekipe pa je bil petkrat na stopničkah (tri zmage in dve tretji mesti). V kontinetnalnem pokalu je na oder za najboljše stopil 13-krat.

"Ponosen sem na to, da mi je na tej poti uspelo uresničiti otroške sanje: nastopati za reprezentanco, poleteti prek 200 m, nastopiti na olimpijskih igrah, zmagati v svetovnem pokalu ...," je še zapisal skakalec iz Ponikev in dodal, da je čas, da sledi novim sanjam in da tudi tam napiše kakšno lepo zgodbo.

 
Komentarjev 2
  • Avatar Pralliona
    Pralliona 01:09 12.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Avatar nadine20
    nadine20 16:50 11.avgust 2020.

    Tu si izposodite hiter denar Ali išcete nujno financno pomoc? vam je banka zavrnila in nimate kam iti? ne išcite vec, lahko vam pomagamo s katerim koli zneskom, ki ga morda potrebujete. vljudno nas kontaktirajte preko e-pošte z vašimi imeni, ...prikaži več, državo, znesek posojila, trajanje posojila, poklic, telefonsko številko, namen posojila? za vec informacij na : leydifinance@gmail.com MARIA LEYDI