Šport > Zimski športi
18137 ogledov

Spet drama v hiši smučarske legende, trije otroci na urgenci

Bode Miller Instagram
Pet let po tragediji, v kateri sta izgubila hčerko, sta zakonca Miller spet trepetala za zdravje svojih otrok.

Nekdanji elitni alpski smučar Bode Miller, dvakratni dobitnik velikega globusa, in njegova soproga Morgan sta morala poiskati zdravniško pomoč za tri svoje otroke.

Devetnajstmesečna Scarlet ter triletna dvojčka Asher in Aksle so na domačem pragu z zanimanjem spremljali delo z žerjavom, pri čemer je prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksidom. 

Zaskrbljena starša, ki sta pred petimi leti v grozljivih okoliščinah izgubila 19-mesečno hčerko Emeline, sta otroke odpeljala na urgenco, kjer se je njihovo stanje v nekaj urah normaliziralo z vdihavanjem kisika.

"Pred dvema tednoma smo imeli pri hiši žerjav, da bo odstranili pokvarjeno masažno kad. Asher, Aksel in Scarlet so povsem nedolžno stali na hišnem pragu in spremljali delo, pri čemer je zaradi pomanjkanja zračnega pretoka prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksiom in pristali so na urgenci. Več kot štiri ure so potrebovali visok pretok kisika. Bilo je grozljivo, a na srečo je z njimi vse v redu," je sporočila Morgan.

Zakonca Miller sta leta 2018 izgubila hčerko, ki se je utopila v sosedovem bazenu. Več o tem TUKAJ.

bode miller Grozljivo Šport Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke bode miller morgan beck Srce parajoče Šport Millerjeva delila zadnji trenutek hčerkinega življenja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.