Šport > Zimski športi
299 ogledov

"To je naša realnost"

anže lanišek
Slovenci v finalu niso pridobili nobenega mesta.

Slovenska skakalna reprezentanca je ob odsotnosti Petra Prevca in Timija Zajca osvojila šesto mesto na ekipni tekmi v Lahtiju.

tilen bartol Lahti Šport Oslabljeni orli daleč od stopničk

"Kot kaže, smo v drugi seriji res imeli magnet na 118 metrih, le Jernej je od naše četverice skočil malo dlje. Tudi moji skoki niso bili idealni. Rezerve so še, jutri jih bom poizkušal izkoristiti," je po nastopih slovenskih skakalcev dejal povratnik na tekme najvišje ravni Anže Lanišek.

Tudi Nejc Frank, pomočnik trenerja Gorana Janusa, ki zaradi bolezni ni odpotoval na Finsko, je po tekmi ocenil, da je bilo šesto mesto glede na prikazano na treningih slovenska realnost. 

"Šesto mesto je danes, glede na včerajšnje skoke, naša realnost. Za zdaj sodimo sem. Fantje so delali napake, a za kaj več bi morali narediti osem res odličnih skokov. Danes bomo naredili analizo, pogovorili se bomo, nato pa je jutri nov dan, v katerega gremo z optimizmom," je s severa sporočil Frank.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice