Šport > Zimski športi
17 ogledov

V Schladmingu spet odmeva Tinina pesem

tina maze Reuters
Najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze se je ob koncu svojih zelo uspešnih nastopov na svetovnem prvenstvu v Schladmingu odlično znašla še na glasbenem odru. Mazejeva je snela tekmovalni dres, bundo in kapo, odpela smučarske čevlje ter v značilnih avstrijskih usnjenih kratkih hlačah z naramnicami zapela in navdušila množico.

Tina Maze je na velikem odru v okviru zaključne prireditve svetovnega prvenstva v Schladmingu nastopila s slovenskimi glasbeniki Matjažem Jelenom (Šank Rock), Tangels, Mary Rose, Samuelom Lucasom in SoulGregom. Glasbeniki so se posebej za to priložnost združili moči s slovensko šampionko v "Feel Slovenia Band" ter za kakšne pol ure na velikem odru prireditvenega prostora za podelitev medalj podarili koncert v živo z naslovom "Feel Slovenia".

Množici s plapolajočimi avstrijskimi zastavami, med katerimi je zavihrala tudi kakšna slovenska, videl pa se je tudi napis Tina Maze Carica, je Korošica zapela svojo glasbeno uspešnico My way is my decision (Moja pot je moja odločitev), nato pa je skupaj s slovenskimi glasbeniki zapela še zimzeleno rock mega uspešnico We Are the Champions (Mi smo šampioni) britanske skupine Queen.

Komentarjev 2
  • mihatirs 12:58 17.februar 2013.

    kšn posnetek mogoče?

  • francek 10:31 17.februar 2013.

    Bravo TINA&MASSI, sramota za SZS, kje so rezultati?