Šport > Zimski športi
32 ogledov

Vonnova in Woods potrdila zvezo na FB

Tiger Woods, lindsey vonn, par, facebook Facebook
Tiger Woods in Lindsey Vonn sta vsak na svojem Facebook profilu potrdila, da sta v zvezi. S tem sta končala večmesečna namigovanja, da sta več kot prijatelja.

Tiger Woods, Lindsey Vonn par, facebook | Avtor: Facebook Facebook
"Očitno to ni bila dobro varovana skrivnost, ampak da, dobivam se s Tigerjem Woodsom. Najino razmerje se je iz prijateljstva razvilo v nekaj več v zadnjih nekaj mesecih in to me je zelo osrečilo. V prihodnje ne nameravam več govoriti o tem, saj bi rada ta del življenja zadržala med nama, družino in prijatelji. Hvala za razumevanje in vašo kontinuirano podporo," je na svojem Facebook profilu zapisala Lindsey Vonn.

"Ta sezona je bila do sedaj izjemna in srečen sem zaradi zmag v Torreyu in Doralu. Nekaj lepega pa se mi je seveda zgodilo, ko sem spoznal Lindsey Vonn. Lindsey in jaz sva bila prijatelja že nekaj časa, v zadnjih mesecih pa sva se zbližala in sedaj sva par. Zahvaljujeva se vam za podporo in za spoštovanje najine zasebnosti. Želiva nadaljevati najino zvezo zasebno, kot vsak normalen par in bova še naprej tekmovala v najinih športih," pa je razmerje z zmagovalko smukaške razvrstitve svetovnega pokala potrdil Tiger Woods.

Lindsey Vonn je januarja razkrila, da se ločuje od Thomasa Vonna, s katerim je bila poročena več kot štiri leta. Ko si je Vonnova februarja na tekmi pri padcu poškodovala kolenske vezi, je bil Woods tisti, ki je poslal po njo privatno letalo, ki jo je pripeljalo v domači Colorado.

Najboljši golfist zadnjih let se je od svoje žene Elin Nordegren ločil leta 2010, potem ko je bilo razkrito, da je imel več zunajzakonskih razmerij. Par si deli pravico skrbništva nad njunima dvema otrokoma.

Komentarjev 1
  • tralala 20:53 18.marec 2013.

    Lindsay Vonn confirms she is Tiger Woods' 19th hole.