Šport > Zimski športi
49162 ogledov

Zadrega hrvaške smučarske junakinje, oglasil se je Kostelić

Print Screen
Legendarni Ivica Kostelić se je pošalil na račun nove hrvaške smučarske zvezde.

Najboljši hrvaški alspki smučar vseh časov Ivica Kostelić je na spletu objavil zabaven posnetek rojakinje Zrinke Ljutić, ki se je med podelitvijo nagrad po slalomski tekmi v češkem Špindleruvem Mlynu mučila s šampanjcem.

Mlada nadobudna smučarka je bila glavna atrakcija devete slalomske preizkušnje sezone za dekleta, kjer se je s tretjim mestom veselila uspeha kariere in še utrdila status vzhajajoče zvezde hrvaškega smučanja.

Njen uspeh je s petim mestom dopolnila Leona Popović.

Mikaela Shiffrin Slalom (Ž) Šport Shiffrinova potegnila krajši konec v igri stotink

Ljutićeva je za prve stopničke v svetovnem pokalu potrebovala samo 31 tekem, na zmagovalni oder pa se je zavihtela le tri dni po dopolnjenem 19. letu starosti.

Mladenka se je nato v ciljni areni udeležila še svoje krstne podelitve nagrad, kjer se je izkazalo, da ni preveč vešča rokovanja s šampanjcem.

"Ko se tvoje slalomske veščine ne ujemajo s sposobnostmi polivanja s šampanjcem," je zadrego mlade smučarke, ki ji je na pomoč priskočila zmagovalka Nemka Lena Dürr, na Instagramu komentiral Ivica Kostelić.

"Izgleda, da bo treba delati na tem," je dodal legendarni Hrvat.

Na njegov zapis se je odzvala tudi Američanka Mikaela Shiffrin, ki je slalomsko tekmo na Češkem končala na drugem mestu. "To je super. Prvo polivanje s šampanjcem je obred prehoda in v prihodnosti jih bo še veliko," je zapisala zmagovalka 85 tekem svetovnega pokala.

Mikaela Shiffrin Vprašanje časa Šport "Mikaela Shiffrin si zasluži rekord"

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 09:27 02.februar 2023.

    Po takih komentarjih, se vidi, da je Mikaela res ena najbolj prijaznih in srčnih športnic vseh časov!!!

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 08:49 02.februar 2023.

    Ne razumem kaj imata alkohol in šport skupnega? Haloooooo