Šport > Zimski športi
50 ogledov

Zakulisje zadnje tekme Tine Maze

tina maze maribor Eurosport
Tina Maze se je pred zadnjo tekmo v Mariboru družila z ekipo televizijske mreže Eurosport.

Nekdanja slovenska smučarka Tina Maze je ekskluzivno za Eurosport predstavila zakulisje svoje zadnje veleslalomske tekme za 53. Zlato lisico.

Novopečena ''upokojenka'' bo z vseevropsko televizijsko mrežo sodelovala tudi v prihodnosti, saj naj bi občasno opravljala vlogo strokovne komentatorke. Prav televizija je ena od glavnih ambicij 33-letne Črnjanke, ki se je že preizkusila v svetu knjige in nekaterih drugih projektih.

''Moje novo življenje bo polno novih izzivov, ki jih že dobro poznam. Ostajam povezana s športom, ki ga imam rada. Počnem veliko stvari, ki me navdihujejo. Televizija, knjige... Napisala sem pravljico, februarja pa izide še moja avtobiografija,'' j e za Eurosport dejala Mazejeva in razkrila, da se na snegu spet počuti kot doma: ''Lepo je spet videti vsa dekleta. Večino jih poznam. Lepo je biti v njihovi bližini, čeprav ne tekmujem več. Počutim se kot doma.''

Narava njenega slovesa je bila vse do zadnjega zavita v tančico skrivnosti, a takšna je bila njena želja. ''Čustva so bila močna, saj je bilo zaradi pomanjkanja treninga težko narediti načrt, kako se spopasti z nekaterimi deli proge. Vsi so me gledali in se spraševali, kaj počne. Ljudje so bili zmedeni, a tako sem tudi hotela,'' je priznala.

Komentarjev 7
  • Aleta 09:30 13.januar 2017.

    Pri Petru se to že vidi....

  • Gogolino 14:37 12.januar 2017.

    Bravo... Točno tako.... se podpišem pod tole izjavo

  • Gogolino 14:36 12.januar 2017.

    Ti pa si GNOJ SNOBOVSKI !!!