Šport
27 ogledov

Znana oba polfinalna para

Andy Murray EPA
Andy Murray je z zanesljivo zmago proti Stanu Wawrinki prišel do prvega mesta v skupini John McEnroe in se bo v polfinalu pomeril z Milošem Raonićem. Drugi polfinalni par je Novak Đoković - Kei Nishikori.

Prvi igralec sveta Britanec Andy Murray je dobil še svoj tretji dvoboj v skupinskem delu zaključnega mastersa, za potrditev prvega mesta je premagal Švicarja Stana Wawrinko (6:4, 6:2). V polfinalu se bo Britanec pomeril s Kanadčanom Milošem Raonićem.

Zvečer je bil na sporedu še dvoboj med Japoncem Keijem Nishikorijem in Hrvatom Marinom Čilićem, ki pa ni več mogel spremeniti vrstnega reda na prvih dveh mestih. Drugo mesto si je že pred zadnjim dvobojem zaradi razlike v nizih zagotovil Nishikori, ki se bo za vstop v finale pomeril s Srbom Novakom Đokovićem.

Japonec je v poslednjem dvoboju predtekmovanja v treh nizih moral priznati premoč Marinu Čiliću, ki je prišel do častne zmage na turnirju. V letošnji sezoni je Čilić še tretjič premagal Nishikorija.

Zaključni ATP masters:

SKUPINA McENROE:
Andy Murray (VB/1) - Stan Wawrinka (Švi/3) 6:4, 6:2
Marin Čilić (Hrv/7) - Kei Nishikori (Jap/5) 3:6, 6:2, 6:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.