Šport
16 ogledov

Zubrus prekinil zmagoviti niz Kraljev

Dainius Zubrus Reuters
Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra Slovenec Anže Kopitar, so v noči na sredo v domačem Staples Centru doživeli poraz proti moštvu New Jersey Devils z 0:3.

Na srečanju so padli trije goli, vendar pa so prav vsi pristali v mreži Los Angelesa. Kopitar je trikrat streljal proti golu, a plošček ni pristal v golu New Jerseyja.

Vragi so tako Los Angelesu prizadejali drugi poraz v letošnji sezoni in prvega v Staples Centru. Odločitev trenerja Los Angelesa Terryja Murrayja, da je dal prosti večer vratarju Jonathanu Quicku, ki je vpisal tri zaporedne shutoute in bil najzaslužnejši, da so Kralji na desetih tekmah prejeli le šest zadetkov, se je izkazala za odločilno. Namesto njega je priložnost dobil Jonathan Bernier, ki pa so ga vragi ob 20 zaustavljenih strelih trikrat premagali.

Vragi so prekinili niz štirih zmag Kraljev. Popoln mrk je Los Angelesa doživel v tretji tretjini, ko so padli vsi trije goli. Dvakrat je domačega vratarja premagal Dainius Zubrus, Patrik Elias pa je enkrat zadel in podal.

Tekme 25. oktobra:

Los Angeles Kings : New Jersey Devils 0:3
Carolina Hurricanes : Ottawa Senators 2:3 (po kazenskih strelih)
Chicago Blackhawks : Anaheim Ducks 3:2 (po kazenskih strelih)
Phoenix Coyotes : Dallas Stars 2:3 (po kazenskih strelih)
New York Islanders : Pittsburgh Penguins 0:3
Columbus Blue Jackets : Detroit Red Wings 4:1
Buffalo Sabres : Tampa Bay Lightning 3:4
Nashville Predators : San Jose Sharks 1:3
Edmonton Oilers : Vancouver Canucks 3:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.