Svet
12 ogledov

15-letna Megan potovala z maminim potnim listom

Megan Stammers EPA
Včeraj so v Bordeauxu našli pobegla zaljubljenca 15-letno Megan Stammers in Jeremyja Forresta. Danes pa na dan prihajajo nove podrobnosti.

Policisti so ju ujeli medtem, ko je Jeremy v središču mesta iskal službo. Direktor hotela, v katerem sta prespala eno noč, je povedal, da je Forrest najel dvoposteljno sobo na lažno ime Jack Grant. Ko ga je vprašal, kje je njegova spremljevalka, je Forrest odgovoril, da čaka zunaj, kar se je hotelirju zdelo nenavadno. A ko je nato videl Megan, se mu ni zdelo, da je stara samo 15 let, zato se mu zadeva ni zdela sumljiva, piše Daily Mail.

Forrest je policistom dejal, da sta v Bordeaxu hotela ostati do prihodnjega junija, ko bi Megan dopolnila 16 let in bi bila  polnoletna.

Odvetnik pravi, da je žalosten

Forresta so zaradi suma ugrabitve otroka aretirali. Njegov odvetnik Daniel Lalanne je dejal, da je Jeremy zelo šarmanten fant, ki pa je zaradi tragičnega konca ljubezenske zgodbe zelo prizadet.  Trenutno je na pridržanju v visoko varovanem zaporu v Franciji, saj naj bi bil begosumen.

V torek se mora zglasiti na zaslišanju na sodišču, je pa med drugim tudi privolil, da ga izročijo Veliki Britaniji, zato naj bi se proces odvijal zelo hitro.

15-letnica že doma

15-letna Megan pa je odpotovala nazaj v Anglijo. Medije je preplavila novica, da je 15-letnici v Francijo uspelo priti z maminim potnim listom. Kdo je verjel, da je stara 37 let, ne vedo, še piše Daily Mail.

Družini odleglo

Predstavniki policije so dejali, da so k odkritju veliko pomagale objave v medijih. "Hvala vsem za vse, odleglo nam je," je na Twitterju zapisal Meganin očim. Megan, ki so jo pogrešali od četrtka, je sošolka opisala kot zelo tiho dekle, ki se je držalo zase. Forrest pa je bil priljubljen učitelj z dobrim ugledom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.