Svet
5387 ogledov

21-letni pešec skozi rdečo v smrt

Nesreča v Zagrebu Pixsell
Do tragedije je prišlo ob polpolnoči.

Sinoči okoli 23.30 se je v Zagrebu zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 21-letni pešec, je sporočila tamkajšnja policija.

Mladenič je prečkal cesto preko zaznamovanega prehoda za pešce, medtem ko je na semaforju za pešce gorela rdeča luč. Na prehodu je vanj trčil avtomobil zagrebških registrskih tablic, ki ga je vozil 20-letni voznik.

Truplo 21-letnega pešca so prepeljali na Inštitut za sodno medicino in kriminalistiko, zaradi ogleda posledic nesreeče je bil promet ob prizorišču zaprt za vse udeležence.

Čeprav vse podrobnosti nesreče še niso znane, občani na tem delu pogosto tečejo na drugo stran, saj so v vrsti trije semaforji, ki jih ni mogoče prečkati naenkrat, saj se zelena hitro ugasne, pri tem piše portal Index.hr. 

Eden izmed domačinov je za portal komentiral, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bo nekdo na tem odseku smrtno stradal. Žal je do tragedije prišlo sinoči, življenje 21-letnika je ugasnilo, 20-leetnik, ki je vanj trčil, pa bo gotovo tudi nosil posledice tragedije. 

promet avtocesta vožnja dež Slovenija Noro, kaj tujci počnejo na naših avtocestah policija na Kongresnem trgu Slovenija Policija vas prosi za pomoč, tako lahko pomagate

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Idioti 14:53 27.maj 2024.

    Če si pijan, je vse kar se ti dozdeva v takšnem stanju drugače in ne tako kot ti takrat to vidiš !

  • Naklonsky 09:14 26.maj 2024.

    Ne vem, kdo je prevajal ali posal prispevek, toda za “smrtno stradal” imamo slovenci tudi svoj izraz “umrl”, se vam ne zdi?

  • Toma 16:07 25.maj 2024.

    Hrvata ni tak škoda!