Svet
3138 ogledov

27-letni junak: Iz gorečega avtobusa rešil deklico

Nesreča avtobusa
1/7
Profimedia
Iz gorečega avtobusa je rešil štiri osebe, med njimi deklico. V nesreči, ki se je zgodila v bližini Benetk, je umrlo 21 ljudi.

V torek zvečer se je v bližini Benetk zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrlo 21 ljudi. Med mrtvimi so nekaj mesečni dojenček, 12-letni deček in še ena mladoletnica.

Na avtobusu je bila skupina tujih turistov, ki so se po izletu v Benetkah vračali v Marghero, kjer so prebivali med dopustom. Za zdaj je znana identieta sedmih preminulih. Več o razlogu za nesrečo lahko preberete tukaj

Nesreča avtobusa | Avtor: Profimedia Profimedia

27-letni Boubacar Toure, ki dela v ladjedelnici Fincantieri, je bil v času nesreče v bližini. Skupaj s sodelavcem sta priskočila na pomoč gasilcem. Iz gorečega avtobusa je rešil štiri ljudi, med njimi deklico. "Videl sem voznika avtobusa, a je bil že mrtev. Gasilec mi je dejal, da moramo rešiti žive in poškodovane, pa sem mu pomagal rešiti te ljudi, povleči jih ven," je dejal. 

"Poleg njih mi je uspelo rešiti tudi manjšega psa," je povedal za Gazettino. 

Nesreča avtobusa 21 mrtvih Svet Novo o hudi nesreči avtobusa pri Benetkah, to je bil razlog

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • fuckZ24 10:51 04.oktober 2023.

    Evo, migrant je rešil 4 ljudi in pesa. Haterji "kameltrajbarjev, posiljevalcev, doktorjev, znanstvenikov,.... " komentarje, prosim. Boubacar je namreč malijsko ime.