Svet
6324 ogledov

Aristokratski razvrat v Londonu zahteval življenje

Incident na seks zabavi - London Youtube
Skušal je obvarovati svoje bogate stranke, kar je plačal z življenjem.

 

33-letni vratar, zaboden na silvestrovo, je ščitil svoje stranke na privatni zabavi razvpitega samooklicanega aristokrata, "lorda" Edwarda Davenporta. Primer odmeva na britanskem otoku.

Samooklicani plemič, poznan po luksuznih seks zabavah, je bil opažen pri pobiranju vstopnine ekskluzivne zabave v enem izmed londonskih klubov, ko so se nasilni neznanci skušali prebiti do prizorišča, kjer so novo leto čakale arabske princese, tajkuni in ostala londonska smetana.

"Vstopnino je pobiral Dvenport sam. Naprimer, peterica je za vstop plačala 2.200 evrov, trije 880. Cene niso bile fiksne. Z njim je delala tudi ena Kitajka, katere imena ne vem," je povedal član osebja, ki je zaradi razvpitosti primera želel ostati anonimen.

Odvetnik omenjenega bogataša trdi, da njegov klient ni niti pripravil zabave niti pobiral vstopnine, po drugi strani pa do današnjega dne še vedno ni potrdil, ali je bil na sporni zabavi, kjer je prišlo do uboja, ali ne. Več virov sicer trdi, da je bil organizator gotovo omenjeni samooklicani plemič, med drugim je poskrbel, da je bilo na zabavi več elitnih prostitutk.

Davenport je sicer več let prebil v ječi, kamor ga je sodišče poslalo zaradi številnih prevar in poneverb.

Na otok prišel s trebuhom za kruhom

Po besedah osebja je bilo vse v redu, dokler ni prišlo do incidenta, ki so ga povzročili neznanci, ki so se skušali prebiti na zabavo.

Umrlega vratarja Tjudorja Simionova so neznanci zabodli v prsi, poškodovana je bila tudi ena izmed hostes. Kot namigujejo nekateri izmed britanskih medijev, naj bi bil v ozadju obračun tolpe organiziranega kriminala, ki je želela pobrati svoj del visokih vstopin na sicer privatni zabavi, kjer so premožni zapravili tudi po več tisoč evrov.

Po zabavi so zaokrožili posnetki dogajanja, kjer se jasno vidi, da se je umrli vratar stepel z nekaj neznanci. Gre sicer za moškega, ki se je v Veliko Britanijo iz Romunije preselil pred komaj dvema mesecema.

Policija - meja Uboj Slovenija Ljubljana: Pri belem dnevu streljal na terasi lokala v navzočnosti 30 gostov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • perhan63 15:50 04.januar 2019.

    A son of the radical cleric Abu Hamza has been charged with carrying a gun outside a Mayfair party where a bouncer was stabbed to death.....tm k je muslić tam je sranje