Svet
15107 ogledov

Avstrijska policija prejela anonimno prijavo za dva Slovenca. To sta storila

Avstrijska policija EPA
Oba Slovenca so prijeli, mlajšega so izpustili, starejšega pridržali.

Na podlagi anonimne prijave je avstrijska policija v Beljaku blizu meje s Slovenijo v soboto aretirala dva Slovenca, ki sta osumljena preprodaje drog. Pri sebi sta imela 220 gramov heroina in 65 gramov kokaina. Vrednost zaplenjene količine drog na ulici znaša več kot deset tisoč evrov, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Moška, stara 18 in 24 let, naj bi drogo prodajala na območju beljaškega gozdnega pokopališča. Po navedbah policije je starejši osumljenec kaznivo dejanje priznal in so ga odpeljali v zapor v Celovcu, medtem ko so mlajšega izpustili.

Avstrijska policija Bojazni Svet Dunaj: Zaradi suma terorizma prijeli štiri osebe avstrijska policija Predal se je Svet 17-letni fant priznal odgovornost za umore

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar torolino
    torolino 18:25 07.januar 2024.

    Zacni sexati, da ne boš tako napaljen na tomčevo in joj še Zvera..😅🤣 . Sicer je pa večkrat v to vpleteno levo volilno telo iz juga, kot Slovenci.

  • bobubob 17:47 07.januar 2024.

    Novica in pol ! Še nekaj takih, pa si bo slovensko novinarstvo zaslužilo mesečno plačo. Ki je glede na dostavljeno vrednost nekajkrat previsoka.

  • Ender3 17:22 07.januar 2024.

    Sramoto nam celo izvažajo. Podobno kot Zver in Tomčeva v Bruslju..Slednja imata srečo, da jih lastna država ne kliče na odgovornost.