Svet
3158 ogledov

Bizaren razlog za umor mladega glasbenika

Karabinjeri Profimedia
Mladoletnik ni vedel, da je ubil mladega glasbenika.

V Neapelju se še v sredo še zadnjič poklonili Giovanu Battisti Cutoli, 24-letnemu glasbeniku, ki ga je 31. avgusta iz nesmiselnih razlogov ubil mladoletnik. 

Bizaren razlog - kreg zaradi parkiranja

Glasbenik, ki ni bil nikoli vpleten v kriminalna dejanja in ki je igral v Scarlatti Camera Young Orchestra, je bil umorjen v Neaplju v središču mesta, na trgu Piazza Municipio. Mladenič je bil umorjen po pretepu zaradi slabo parkiranega skuterja. Odgovornega za umor so takoj identificirali: gre za 16-letnika, ki je, ko so ga odpeljali na policijsko postajo, kjer je priznal grozljivo dejanje. 

Karabinjeri Pismo Svet Oglasila se je mlada žrtev skupinskega posilstva

Po umoru kartal s prijatelji 

16-letnik, ki je streljal na glasbenika, se sploh ni zavedal, da je mladeniča res ubil. Tako je povedal sodnici sodišča za mladoletnike in dodal, da je zato zapustil kraj tragedije in še kartal s svojimi prijatelji. Ko je prišel domov, mu je oče povedal, da je bila na Piazza Municipio med prepirom ubita ena oseba in je osumljenec pobegnil. Orožje, s katerim je ubil glasbenika, je bilo ukradeno. 

Dejstvo, da se najstnik ni zavedal, da je povzročil smrt, kar je tudi dejal preiskovalcem in sodniku, po besedah ​​virov blizu preiskovalcem ne omili resnosti dogodka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • bobubob 08:15 07.september 2023.

    Slabo parkiran skuter. Ali pa prepotentno, čez dve parkirni mesti, sredi pločnika, na kakem ozkem prehodu....neštetokrat opaženo tudi pri nas. Prepirov zaradi prepotentnosti nekaterih je nešteto. In tudi osebkov, ki bi se stepli ali uporabili karkoli priročnega za napad takoj, ...prikaži več, ko jim kaj ni všeč, je dandanes (pre)mnogo. Ljudstvo je nevzgojeno, nesposobno prilagajanja, samoomejevanja, sočutja. Podivjano, egoistično. Je rezultat skomercializiranih 'strok' vseh vrst. Kot npr. kovid 'cepljenje'.