Svet
17 ogledov

Čilski rudar na obisk v Graceland

Pena je velik ljubitelj Elvisa Presleyja, njegove pesmi pa je med ujetništvom po Žurnal24 main
Eden izmed 33 čilskih rudarjev, ki so bili ujeti pod zemljo kar 69 dni, Edison Pena, bo obiskal Elvisovo hišo v Gracelandu in gostoval v oddaji Davida Lettermana.

34-letni Edison Pena bo v oddaji Davida Lettermana gostoval v četrtek zvečer, to pa bo njegov prvi intervju pred kamerami, poročajo ameriški mediji. Pena, ki je velik oboževalec Elvisa Presleyja, naj bi januarja obiskal tudi Graceland, kjer si bo ogledal Elvisovo hišo in njegov grob.

Pena, ki sicer ne zna angleško, zna zapeti vse Elvisove uspešnice in je z njimi zabaval tudi druge rudarje, ko so bili ujeti pod zemljo. S petjem naj bi preganjal dolge samotne ure in razvedril druge rudarje.

Pena, ki so ga iz rudnika rešili kot dvanajstega, je v rudniku vsak dan pretekel okoli deset kilometrov, med tekom pa je prepeval Elvisove pesmi. Ko so njegovo zgodbo slišali organizatorji znamenitega newyorškega maratona, so ga povabili, da si kot gost pride ogledat veliko tekaško prireditev v New Yorku.

Čilski rudar je povabilo sprejel, a na presenečenje vseh sporočil, da na maratonu ne bo gledalec, pač pa bo pretekel 42 kilometrov dolgo razdaljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.