Svet
105943 ogledov

Dalmatinec objavil oglas, ob katerem se boste pošteno nasmejali

Plaža Hrvaška morje zrće Pixsell
Podražitve na Hrvaškem se še kar vrstijo, zato se je eden od lastnikov apartmajev v Dalmaciji odločil, da bo svoje namestitve v letošnji sezoni nudil le domačim turistom in to po precej ugodnejših cenah.

Če spadate med večino Slovencev, ki poletne počitnice preživljajo na Hrvaškem, se boste morali sprijazniti s precej višjimi cenami. Zaradi uvedbe evra, energetske draginje in inflacije so se cene turističnih namestitev na Hrvaškem zvišale za približno 20 odstotkov.

Podražitve na Hrvaškem pa se še kar vrstijo, tudi zato se je eden od lastnikov apartmajev v Dalmaciji odločil, da bo svoje namestitve v letošnji sezoni nudil le domačim turistom in to po precej ugodnejših cenah, za kar je seveda požel veliko odobravanja.

Pa ne samo to, nasploh je njegov oglas, ki ga je objavil  v Facebook skupini Apartmani Hrvatska, postal pravi spletni hit in je nasmejal mnoge. Svojo ponudbo, kjer piše, da bo za apartma za dve osebi treba odšteti 45, za tri 55 in za osem oseb le 130 evrov na dan, je Zujo popestril še z izvirno dalmatinščino. Tisti, ki jo razumete, se boste zapisanemu pošteno nasmejali. 

Za ugodno ponudbo se je odločil, ker so cene na Hrvaškem "napihnjene, kot blazine na plaži," ker "spodnje hlače danes stanejo šest evrov - pred tem 20 kun (tri evre) in ker funkcionalna majica v trgovskem centru stane 20 evrov in za katero pravi, da ne razume, kakšna je potem nefunkcionalna majica. "Kaj nima luknje za glavo?..."

Apartmaji se nahajajo v majhnem turističnem mestu Seline, turiste pa ob prihodu čakajo. "Karlovačko pivo, pršut za dobrodošlico in razgled skozi okno, kjer se morja sicer ne vidi, zaradi borovcev, ker jih stric ni želel porezati."

 | Avtor: facebook facebook

 

Komentarjev 9
  • rd2dmk2 06:53 31.maj 2023.

    jest upamda se najde kakšen Mario iz Pirana pa da ga posnema..

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 15:07 30.maj 2023.

    Ja, res sem se nasmejala, skoda da nima parcele za avtodom. Bobnar53, poisci duhovitost v sebi, kot pa nesramni sarkazem !

  • Naklonsky 13:00 30.maj 2023.

    Brez beze.