Svet
7192 ogledov

Posiljeno dekle še vedno v bolnišnici

Italijanska policija v Riminiju EPA
Brutalne posiljevalce turistke na plaži v Riminiju pred očmi njenega partnerja še vedno dviga mnogo prahu.

V italijanskih medijih je primer že več dni ena izmed glavnih tem. Kot je znano, 26-letno Poljakinjo so posilili štirje moški, ki so pred tem pretepli njenega partnerja in ga prisilili, da je gledal posilstvo. Potem so neznanci par še oropali.

Krvavi petek Svet Groza na plaži, ki je priljubljena tudi med Slovenci

Italijanska policija trdi, da je že na sledi četverici, šlo naj bi za poznane prekupčevalce droge severnoafriškega porekla. Tožilec iz Riminija Paolo Giovagnoli, ki vodi preiskavo, je medijem povedal, da jim bo pri identifikaciji napadalcev med drugim zagotovo pomagal opis žrtev, ravno tako pa tudi posnetki varnostnih kamer. Prijetje storilcev pričakuje v kratkem času.

Policija četverico išče še zaradi enega primera posilstva in to transseksualne osebe poleg ceste v Riminiju. Do tega napada je prišlo le nekaj ur po prvem.

nasilje, ženska, pretep, posilstvo Grozljivo Svet 14-letnica v istem večeru posiljena dvakrat

V preiskavo posilstva svoje državljanke so se vključili tudi poljski preiskovalci, ki so včeraj prispeli v Rimini. Mlada posiljena Poljakinja je sicer še vedno v bolnišnici.

Italijanska policija v Riminiju | Avtor: EPA EPA

Tudi nune bodo dobile svojo misico. Svet Redovnica pomagala duhovnikom pri posiljevanju otrok

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • wolf.ata 15:08 30.avgust 2017.

    Vse nazaj v Afriko in ostale države,pika,naj se doma med seboj posiljujejo,samo jejo in spijo,kdo bo pa delal,svojo državo si naj gradijo in ne da živijo na naš račun v Eu

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 14:45 30.avgust 2017.

    Za to posilstev je izključno kriv italjanski premje saj je prav on dovolil prihod teh kriminalcev!! To niso nobeni begunci to so preprosto kriminalci in Evropa bo morala spremeniti kazensko zakonodajo za te primitivce saj oni ne vedo kaj je demokracija!!