Svet
29 ogledov

Deklico zbil tovornjak, rešila jo je šolska torba

Tovornjak zbil deklico 24sata/Pixell
Osemletna deklica je izstopila iz avtobusa ter neprevidno zakorakala na cesto. Zbil jo je tovornjak. Vsi prisotni so onemeli. Nato pa ..

Osemletnica iz Brckovljana na Hrvaškem je v petek brezskrbno s prijatelji odšla iz šole proti domu. Na hrbet si je povesila šolsko torbo in stopila na šolski avtobus. Na avtobusni postaji je izstopila iz avtobusa, ga zaobšla in stopila na cesto. Bila je nepazljiva. Prav takrat je iz nasprotne strani pripeljal tovornjak in osemletnico zbil po tleh.

Roza torba pod tovornjakom 

Mimoidoči pravijo, da so otrpnili, ko so pod tovornjakom najprej zagledali šolsko torbo roza barve. "Tovornjak ni vozil hitro, torba, ki jo je imela deklica na hrbtu, pa je ublažila udarec. Padla je na tla, ampak se je tudi takoj pobrala in v solzah klicala mamo in babico," je povedala ena od očividk dogodka. V šoku so bili tudi drugi otroci. Ko so videli, kaj se je zgodilo, so se v strahu razbežali.

Zdravniki so potrdili, da deklica ni utrpela poškodb, prebivalci vasice pa so jezni, ker nimajo niti enega prehoda za pešce, niti razsvetljave, zato morajo otroci vsak dan tvegati svoja življenja, ko morajo prečkati cesto.

Komentarjev 1