Svet
11 ogledov

Do poroda ni vedela, da je noseča

nosečnica trebušček nosečnost Shutterstock
Ženska, ki je prišla v bolnišnico zaradi trebušnih krčev, je šest ur kasneje rodila.

22-letna Hannah Froud je rodila punčko Jessico, in to le sedem ur potem, ko so ji zdravniki v bolnišnici rekli, da so trebušni krči dejansko popadki.

Finančnica iz britanskega mesta Chaddesden je prvič začela tožiti nad bolečinami v trebuhu v začetku februarja, bolečina pa se je samo stopnjevala. Njeni sodelavci so jo prepričali, da gre k zdravniku. Prestala je več testov, preden je naredila še test nosečnosti. Na veliko presenečenje pa so ji zdravniki povedali, da ima popadke, poroča DailyMail.

"Nisem se vznemirjala nad testom nosečnosti. Rekli so mi, da ga pri ženskah, ki se pritožujejo nad bolečinami v trebuhu, opravijo rutinsko," je povedala mamica. "Ko so mi kmalu zatem rekli, da sem noseča, sem ostala brez besed. Enako šokiran je bil tudi moj fant," je še povedala.

Ker sta bila starša na otroka, ki je zdrav, popolnoma nepripravljena, so jima v porodnišnici podarili nekaj otroških oblačil.

"Ni se spremenilo veliko stvari. Nič več ne hodim v službo, temveč samo skrbim za otroka. Je luštna deklica. Nima težav s spanjem, na noč se zbudi samo enkrat, kar pa za naju ne bo težava. Komaj čakava, da odraste in se bo igrala z igračami," je še povedala mamica.

Fotografije dojenčice in mamice si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 17:18 06.april 2013.

    da ne ve kdaj se je poseksala, kdaj je nehala imet menstruacijo, kdaj je noseča-.......vse to se zgodi samo neumni ženski, ki ima iq ....0 ?