Svet
13635 ogledov

Dolge kolone na avtocesti, v predoru eksplodiralo vozilo

Goreče vozilo v predoru Sveti Rok 24sata
Zaradi gorečega vozila zaprt predor, promet upočasnil tudi ledeni dež.

Zaradi praznikov v Avstriji, večjem delu Nemčije, Švici ter na Poljskem in Hrvaškem, so na naših cestah že od jutra kolone vozil v smeri proti slovenski in hrvaški obali.

O veliki gneči na avtocestah poročajo tudi s sosednje Hrvaške, kjer se je promet ustavil tudi zaradi požara v predoru Sveti Rok na avtocesti A1. 

gneča na ljubljanski obvoznici Slovenija Napovedi so se uresničile, vse stoji

Zaradi gorečega vozila in eksplozije je bil predor približno eno uro zaprt v obe smeri. Okoli 14. ure se je sprostil promet v smeri proti Zagrebu, približno deset minut pozneje pa tudi v smeri proti Splitu. 

V vozilu voznik, njegova žena in dva otroka

V predoru se je namreč zagorelo in eksplodiralo osebno vozilo z zagrebško registrsko tablico, v katerem so se v smeri proti Splitu vozili voznik, njegova žena ter dva otroka. K sreči v nesreči nihče ni bil poškodovan. 

Bralka spletnega portala 24sata je posnela video eksplozije avtomobila, zaradi katere so se na avtocesti naredile večkilometrske kolone. 

Promet na avtocesti med izvozem Bosiljevo I. in Bosiljevo II. pa se je upočasnil zaradi v tem letnem času nenavadnega vremenskega pojava - ledenega dežja. Upravljalci avtoceste so hitrost zaradi vremenskih razmer omejili na 60 kilometrov na uro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.