Svet
7420 ogledov

Drama na Hrvaškem, policist je streljal

Hrvaška policija Facebook Fotografija je simbolična.
Danes ponoči so hrvaški policisti obravnavali prijavo nasilja v družini na območju Primorsko-goranske županije, poroča 24Sata.

Ko sta policista prišla na kraj dogodka, jih je pričakal oborožen moški, ki je s strelnim orožjem grozil enemu od policistov. Tedaj je oboroženega moškega ustrelil drugi policist.

Poškodovanega povzročitelja so prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je utrpel hude telesne poškodbe.

Glavni direktor policije je napotil strokovno ekipo, ki bo ugotovila vse okoliščine dogodka in ugotovila dejstva v zvezi z uporabo prisilnih sredstev. "Več informacij v tem trenutku ne moremo posredovati, saj kriminalistična preiskava še poteka, javnost pa bo o tem pravočasno obveščena po zaključenem ukrepanju policistov," so sporočili s policijske uprave.

Fotografija je simbolična.

Reševanje, helikoptersko reševanje s Triglava GORA NI NORA Gorenjska Izredne razmere, reševali so jih kot po tekočem traku Utopitev V komi Svet Deklica se je ujela v šobo bazena in skoraj utonila Aleksander Čeferin Brez milosti Šport Čeferin ostro kaznoval hrvaški Dinamo!
Komentarjev 5
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 16:45 20.avgust 2023.

    Ja, Echo ..Takle portal bi z lahkoto na tem nivoju vodil in urejal en sam človek od doma... Pa poglejte spisek zaposlenih, da o butasti naslovih niti ne govorim...

  • Boris 15:33 20.avgust 2023.

    Bazen člankov na tem portalu, pa tudi na sorodnih portalih, ni neke kvalitete. Jaz to razumem kot tržnico, na kateri se stojnice zafilajo s čemerkoli, da je le tržnica polna. Ne bi sicer rekel, da dajem klike, je pa treba ...prikaži več zrelo presodit, ali gre pri posamezni stojnici za reklamo, nateg, dramaturški vložek, polnilo, kloniranje ali kaj podobnega. Tudi veliko resnih portalov prodaja dramatizirane špekulirano oblikovane reklamne članke, zdravo je pobrati le informacijo da se je nekaj zgodilo.

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 14:33 20.avgust 2023.

    Sam morate pa priznati, da to res ni nek članek, v bistvu ljudje dajemo klike za brezveze.