Svet
17213 ogledov

Drama v enem najbolj znanih letovišč na Jadranu

Sirolo
1/2
Profimedia
Grozljiv razlog za tragedijo ...

Moškega, ki je včeraj med uličnim sporom v italijanskem kraju Sirolo v provinci Ancona s harpuno ubil 23-letnika, so ustavili karabinjerji, pišejo italijanski mediji. Po ulicah je še vedno taval brez srajce, še vedno je imel tudi morilsko orožje, potapljaško puško. Gre za tridesetletnika, umor pa naj bi se zgodil zaradi spora zaradi prepočasne vožnje ... Napadalec je aretiran.

Stopil mu je v bran. Končalo se je tragično

Sirolo je eno najbolj znanih obmorskih letovišč na Jadranskem morju, v osrčju riviere Conero. Umor se je zgodil včeraj popoldne, okoli 17. ure, med številnimi očividci. Žrtev umora je mlad delavec albanskega porekla s prebivališčem v Anconi, ki naj bi posredoval v bran prijatelja, ki ga je domnevni morilec pretepel.

Sprva so italijanski mediji pisali o tem, da naj bi domnevni morilec izgubil razsodnost. Po rekonstrukciji dogodkov pa ga je tako ujezilo dejstvo, da je ženska, ki je vozila pred njim, v krožišču vozila prepočasi. 

Takrat naj bi izstopil iz svojega avtomobila in začel pretepati moškega, ki je bil v avtu voznice pred njim. Pretepel je družinskega človeka, v avtu so bili njegovi majhni otroci in žena. V njegov bran se je vmešal 23-letnik, ki ju je uspešno ločil.

Avtonomno vozilo - ne objavljaj Neroda! Avto Kako nerodno: avtonomni avtomobil obtičal v betonu! Prometna nesreča Britof Večerna tragedija Slovenija Huda nesreča, dva mrtva

Napadalec se je nato vrnil do svojega avtomobila, iz prtljažnika vzel ribiško puško in izstrelil harpuno, ki je mladeniča zadela v prsi in ga takoj ubila. Takrat je morilec pobegnil z avtom, na kraj pa so prihiteli reševalci in karabinjerji.

Začel se je lov na morilca, ki se je še isti dan tudi zaključil z aretacijo 30-letnika. 

Komentarjev 1