Svet
14 ogledov

Enke zaprle piramide in končale samskost

Na Kitajskem velja, da je 11.11. dober dan za poroko in slovo od samskega življe Reuters
Zaradi napovedanih nenavadnih ritualov pri piramidah pri egiptovski Gizi ob današnjem datumu, polnem enk, so piramide za danes zaprli. Na Kitajskem množične poroke.

11. 11. 2011 – Vpliv števila 1 je tako močan, da se nam lahko zgodi hurikan, število 0 skrbi za dodaten potisk, ''na vse ali nič'', število 2 pa je vmes v zelo nehvaležnem položaju, pravi numerologinja LiLi SoRuM.

Število 1 je namreč v tako močni vibraciji, da oddaja tudi negativne vplive, hkrati je kot neustavljiva sila, ki ruši vse pred seboj. Zato posebno moč in dodaten pogum dodaja število 0. Število 2 pa, na žalost, v tem kontekstu, dodaja zmedo in ga bo zgladil valjar.

Po besedah numerologinje se nam obeta dan, prežet z močnimi energijami, prebliski in spremembami. Končal se bo z uravnovešanjem. "Vse v naravi deluje popolno, čeprav se nam mnogokrat dozdeva krivično. Toda ravnovesje narave je porušeno. Prav tako ni v najboljšem stanju ravnovesje naših notranjih svetov. Kaj se zgodi? Kaplja čez rob. Sodu izbije dno. Rez. Preboj. Ko je konec, je zadeva tako ali drugače uravnovešena."

To ni navaden dan. "Obeta se nam dan, ko bo naš Ego še posebno zagnan. Možni so preboji vseh vrst, tudi taki, ki temeljijo na agresiji in škodoželjnosti. Ni nujno, da se vam pripeti največja drama vaših dni, ampak verjemite, v notranjosti ne bo le en dan več."

LiLi SoRuM zato svetuje vsem, naj se ozremo vase. "Naj bo 11. 11. 2o11 za Vas poseben dan, ki bo definiral VAS kot človeško, ljubeče in toplo bitje. Naj odpadejo maske, strahovi, dvomi in zadržki, ki Vašo Svetlobo meglijo. Če pa ste vzkipljivega temperamenta, raje ostanite doma."

Enke pomembne v zgodovini

K občutku zgodovinske pomembnosti velikega števila enk v datumu so pripomogli dogodki, kot je bilo končanje prve svetovne vojne 11. 11. 1918 ob 11. uri ali napad na dvojčka 11. septembra 2001. Tudi bombe na vlakih v Madridu je razneslo enajstega, in sicer 11. marca 2004.

Ob 11. uri in 11 minut po univerzalnem času bo sicer nastopilo tudi zimsko enakonočje 21. decembra 2012. To je trenutek, ko se konča majevski koledar in po mnenju nekaterih tudi svet. Vesoljsko plovilo, ki je človeštvo prvič dostavilo na Luno? Apolo 11.

Ali ima številka res zgodovinsko posebno vrednost, mitološke razsežnosti in nosi znamenje konca ali pa je posebna predvsem zato, ker podvojene številke dobro izgledajo in si je enke še posebej lahko zapomniti, naj presodi vsak sam.

"Zaželite si nekaj!"

Numerlogi so sicer že na začetku leta napovedovali, da nas čaka posebno leto. Po njihovih izračunih naj bi se zgodilo veliko pomembnih stvari. Posebej so izpostavili datume, kot so 11. 11, 21. 11 in 11. 12.

Po numerologiji je številka 11 ena najpomembnejših. Povezana naj bi bila z empatijo, občutljivostjo in visoko stopnjo intuitivnosti. Ena izmed napovedi, kaj bi se lahko zgodilo na današnji dan 11. 11. 2011, je veliko duhovno prebujenje človeštva. Številni numerologi, metafiziki, teoretiki zarote in drugi bodo nestrpno čakali na znamenje, saj posamezni tovrstni strokovnjaki za ta datum že nekaj časa napovedujejo velikanski "preobrat v zavesti".

Nekateri celo poudarjajajo, da kadar vidimo številko 11, si moramo nekaj zaželeti in želja se nam bo uresničila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.