Svet
31 ogledov

Fotografije ugrabljene deklice so našli na Facebooku

zapornica, ugrabitelji 24sata
Dveletno deklico naj bi v Beogradu ugrabili, da bi uporabili njen DNK. Ugrabiteljica naj bi se v Franciji borila za skrbništvo otroka, na las podobnega deklici.

Razlog za ugrabitev dveletne deklice Maše naj bi bila bitka za skrbništvo, danes razkrivajo srbski mediji. Trije francoski državljani so dveletno deklico ugrabili v petek. Sredi belega dne so jo iztrgali iz naročja matere, ki se je v beograjskem naselju Voždovac vračala iz trgovine.

Policija je ugrabitelje ujela po treh urah spektakularnega lova, po tem, ko so prebili zapornico na cestninski postaji in pobegnili na avtocesto.  

Partnerju naj bi dokazala, da ne gre za njegovega biološkega otroka

Deklica naj bi bila na las podobna hčerki ene od ugrabiteljic, ki se z nekdanjim partnerjem bori za skrbništvo otroka. Tako naj bi srbski deklici odvzeli DNK in partnerju, ki zahteva popolno skrbništvo nad otrokom, dokazali, da ne gre za njegovega biološkega otroka.  

Starša fotografije umaknila

Ugrabitelji, šlo naj bi za 46-letnega očeta, njegova 40 letno žena ter 26 letno hčerko, ki se bori za skrbništvo, so tako v Srbijo prišli s potnim listom francoske deklice, zelo podobno srbsko deklico pa naj bi našli preko socialnega omrežja Facebook, kjer imata starša odprt profil. Sinoči sta fotografije svoje hčerke Maše umaknila.    

Deklico so nameravali vrniti

Kot naj bi trdili ugrabitelji, so deklico po tem, ko bi razrešili skrbništvo, nameravali vrniti. Ali je zgodba resnična, še ni jasno, srbska policija je doslej sporočila, da so je od francoskih kolegov dobila informacijo, da gre za stare znance policije, ki so že storili več kaznivih dejanj. Potrdili pa so, da ima ugrabiteljica v Franciji res otroka iste starosti kot Maša. 

Komentarjev 1
  • arhivsko 15:14 15.marec 2015.

    Morda bo zdaj kakšnega ponosnega očka ali mamico spametovalo in bo prenehal na spletu objavljati slik'ce svojih sončkov in princesk. Potem pa naj bi otroke učili o varnosti na spletu ... Najprej starše, so nekateri precej bolj nespametni od otrok.