Svet
10615 ogledov

Grozljiv razlog, zakaj sta zakonca uprizorila lastno smrt

Nož kri nasilje umor dokaz
Zakonca sta ostala brez besed, a pristala na predlog policije.

Policisti so obvestili bogat ruski zakonski par, da je njuno življenje v nevarnosti. Njun 22-letni sin je namreč policista pod krinko najel, da bi umoril njegova starša in 10-letno sestro. Družine se je želel znebiti, da bi prišel do dediščine. 

Pretresena starša sta privolila predlogu policistov, da uprizorijo njuno smrt. Sin je policistu, ki je delal pod krinko, dal navodila, kje in kako naj pokonča njegovo družino. Narisal mu je načrt hiše, označil, kje so varnostne kamere in kako se izogniti psom čuvajem. Sin je "morilcu" dejal, da bo plačal, a je želel videti fotografije, ki bodo dokazovale, da je opravil naročeno. 

Policisti so zato v hiši družine v Sočiju uprizorili umor matere in očeta. Na njih je bilo videti, da sta starša umrla za posledicami vbodnih ran. Fotografije so naročnika zadovoljile in obljubil je, da bo poravnal svoj del dogovora, takoj ko dobi dediščino. 

Te 22-letni moški ne bo videl. Ko so ga policisti aretirali, je tako priznal dejanje. Izkazalo se je, da je pred tem že dvakrat poskušal skovati načrt, kako se znebiti staršev. "Želel se jih je znebiti, ker mu niso dajali dovolj denarja," je povedal policijski vir. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 09:41 23.februar 2018.

    Kdor dvigne roko nad svoje starše, ni vreden, da diha zrak, ki ga obdaja.

  • Laznivi 21:01 22.februar 2018.

    Zgleduje se po svojem predsedniku ...kar je v napoto se je treba znebiti