Svet
6106 ogledov

Grozljiva smrt zaradi e-cigarete

elektronska cigareta Profimedias
Delčki so dobesedno prebili lobanjo moškega.

Tallmadge D’Elia, star le 38 let, je umrl po sila nenavadni nesreči z elektronsko cigareto. Kot piše Mirror, je do nesreče prišlo na domu njegovih staršev na Floridi.

Elektronska cigareta je eksplodirala, delčki so prebili lobanjo moškega. Poleg tega je nesreča izzvala požar, zaradi česar je bilo opečenih 80 odstotkov njegovega telesa.

Gasilci so hitro prispeli na mesto dogodka, v skoraj povsem uničenem prosoru so našli hudo poškodovanega moškega. Žal mu več ni bilo pomoči.

Starša 38-letnika so podrobnosti dogodka delili z javnostjo, pri čemer sta poudarila, da to v silno težkih trenutkih počneta v izogib, da bi se tovrstne nesreče ponavljale.

Elektronska cigareta ZDA Svet Zaradi elektronske cigarete ob zobe in del jezika

D'Elieva smrt je sicer prva registrirana, ki ima direktno povezavo z e-cigareto. Že prej je sicer v različnih predelih sveta prišlo do eksplozije naprave, še nikoli prej pa ni nihče zaradi tega umrl. Samo v ZDA je med letoma 2009 in 2016 prišlo do 195 različnih incidentov, povezanih z e-cigareto.

Elektronska cigareta odvajanje Svet Elektronske cigarete ne pomagajo elektronska cigareta Hude poškodbe Zdravje Opekline druge stopnje zaradi eksplozije elektronske cigarete

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • ode 08:09 18.maj 2018.

    Odlična novica za kronične kadilce, ki se vsako jutro davijo kašljajoč z cigareto v ustih. Tako se zanesljivo odvadiš kajenja.