Svet
3443 ogledov

Grozljivka v Italiji: Oče kruto ubil hčerkice, na koncu sodil sebi

Gašenje Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Iz italijanske Lombardije, iz kraja Como, poročajo o veliki družinski tragediji.

49-letni oče štirih deklic starih od tri do 12 let, naj bi po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse namerno zanetil požar v svojem domu.

Na kraj požara so kmalu prišli gasilci, ki so deklice rešili iz požara. Žal so tri deklice kasneje v bolnišnici umrle zaradi opeklin in zastrupitve, deklica stara pet let pa je v kritičnem stanju. Iz požara se je uspelo rešiti le materi otrok, oče si je po namernem požigu sodil sam. Žena naj bi imela po poročanju Anse psihične težave in je bila že pred časom zaradi tega tudi hospitalizirana.

Krive finančne težave?

Trenutno policisti javnosti še niso zaupali razlogov za takšno grozljivo dejanje. Soseda in družinska prijateljica je novinarjem povedala, da je imela družina velike finančne težave in da jim je tudi sama včasih prinesla kaj hrane. Oče deklic se je po njenih besedah ob takšni pomoči od ganjenosti skoraj jokal. Po opisih sosedov naj bi bil oče sicer spodoben in prijazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.