Magazin > VIP
7522 ogledov

Ko je bila stara 14, ji je umrl slavni oče, sedaj je podpisala donosno pogodbo

meadow walker Instagram
18-letna lepotica se lahko veseli!

Meadow Walker Paul Walker | Avtor: Facebook Facebook
Meadow Walker, ki je svojega slavnega očeta Paula Walkerja izgubila, ko ji je bilo 14 let, je začela manekensko kariero. Čeprav se izogiba javnim nastopom in tudi družabnim omrežjem, na katerih ne razkriva veliko o sebi, se je 18-letnica sedaj odločila za kariero v soju luči. Podpisala je pogodbo z agencijo Women Management, ki predstavlja nekaj zelo znanih manekenk, med drugim tudi Behati Prinsloo in Daphne Groeneveld.

Meadow je pred Paulovo smrtjo živela pri svoji babici, igralčevi mami, sedaj pa je njena mama vztrajala, da se preseli nazaj k njej. Kupila je hišo, nedaleč stran od Walkerjevih. Mladenka se je sicer tri leta pred igralčevo smrtjo preselila s Havajev k očetu v Los Angeles. Paul je le dva tedna pred svojo smrtjo izjavil, kako vesel je, da je tako hitro postal oče in da se s hčerko odlično razume. Nanjo bi bil zagotovo zelo ponosen, saj je lepotička zelo dobrodelna. Med drugim že več mesecev pomaga za brezdomce zbirati hrano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.